Ciao ~ Vi är Optimista

Ciao! Vi är Josefin & Gustav och det är vi som är Optimista. Vi är ett litet familjeägt bolag och tillika två webbfantaster med vår bas i Hjorthagen i Stockholm. Vi vill hjälpa företag att sticka ut på webben genom att göra varumärkesstarka hemsidor av hög kvalitet – till schysta priser.
Josefin Dahlberg
Utvecklare / Art Director
Jag är Josefin ~
Hej! Jag är en strukturerad person som älskar att sätta upp strategier för hur jag ska nå mina uppsatta mål. Jag startade Optimista för att kunna hjälpa andra mindre-mellanstora företag att nå sina mål – och för att ett mål är att hjälpa fler kvinnor att starta företag.

Kunskaper ~
Jag började koda på tidiga 2000-talet och har sedan dess haft ett stort intresse för internet och webbdesign. Jag gick en reklamutbildning för några år sedan och har sedan dess fått en stor bredd av kunskaper, allt från utveckling och design – till marknadsföring och varumärkesstrategi.

Arbetslivserfarenhet ~
Jag har arbetat som både webbdesigner och Art Director, samt varit med och drivit ett annat familjeföretag inom e-handel.
Gustav Ringblom
Utvecklare / Digital strateg
Jag är Gustav ~
Hej! Jag är en lösningsorienterad person som brinner för att lösa alla möjliga problem som kan dyka upp i ett företag. Jag startade Optimista för att hjälpa fler företagare att nå sina mål med hjälp av bra hemsidor och för att vara med och bygga en jämställd webbyrå.

Kunskaper ~
Jag började lära mig utveckling för några år sedan med hjälp av olika distanskurser. Jag har även praktiska kunskaper av webbanalys, digital försäljning, och av att driva en e-handel- och butiksverksamhet i ett annat familjeföretag.

Arbetslivserfarenhet ~
Jag har varit med och drivit ett annat företag inom e-handel och butiksvärlden. Jag har även erfarenhet som utvecklare inom fintech-branschen.

Ciao!

Det är vi som är Optimista – Josefin & Gustav. Vi är ett litet familjeägt bolag och tillika två webbfantaster med vår bas i Stockholm.
Josefin har en bakgrund som art director och webbdesigner med flera stora hemsidor i bagaget. Gustav har en bakgrund som utvecklare inom fintech-branschen. Vi har även bakgrund från ett annat familjeägt bolag inom butik och e-handel, varifrån vårt stora intresse för e-handel och digital försäljning kommer ifrån.

Tillsammans fick vi idén att starta optimista.se. Vi kände att vi ville hjälpa företagare att skapa hemsidor av hög kvalitet – såväl tekniskt som visuellt – till schysta priser.

Josefin Dahlberg
Webbdesigner & Optimist

Gustav Ringblom
Webbutvecklare & Optimerare

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta oss eller fyll i formuläret så återkommer vi med en offert.

Josefin Dahlberg

Rådgivning
josefin@optimista.se
+ 46 70 779 94 74

Tack! Vi återkommer inom kort...
Oops! Något gick fel ...