Ciao! Vi är Optimista

Vi som driver Optimista webbyrå är webb- & varumärkesexperter som vill hjälpa fler företag att växa online. Vi är måna om att jobba med företag med sunda värderingar och vårt mål är att göra webb-byråvärlden mer inkluderande och mer individanpassad.
Josefin Ringblom
Webbdesigner & Varumärkesstrateg

Hej! Jag heter Josefin och har över 10 års-erfarenhet inom design (UX & visuell design), utveckling och varumärkesstrategi. Jag vill hjälpa fler svenska företag att förverkliga sina drömprojekt online.

Gustav Ringblom
Webbutvecklare & Digital strateg

Hej! Jag heter Gustav och har flera års erfarenhet som både webbutvecklare och digital strateg inom finans-branschen. Jag vill hjälpa fler företagare att optimera sina affärsidéer på webben.

Ciao!

Det är vi som är Optimista – Josefin & Gustav. Vi är ett litet familjeägt bolag och tillika två webbfantaster med vår bas i Stockholm.
Josefin har en bakgrund som art director och webbdesigner med flera stora hemsidor i bagaget. Gustav har en bakgrund som utvecklare inom fintech-branschen. Vi har även bakgrund från ett annat familjeägt bolag inom butik och e-handel, varifrån vårt stora intresse för e-handel och digital försäljning kommer ifrån.

Tillsammans fick vi idén att starta optimista.se. Vi kände att vi ville hjälpa företagare att skapa hemsidor av hög kvalitet – såväl tekniskt som visuellt – till schysta priser.

Josefin Dahlberg
Webbdesigner & Optimist

Gustav Ringblom
Webbutvecklare & Optimerare

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Välkommen att kontakta oss för rådgivning kring hur vi kan hjälpa ditt företag på bästa sätt.