Genom att klicka på "OK!", godkänner du att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra upplevelsen på den här hemsidan och till att analysera sidans användning för marknadsföringssyften.
Om oss

Optimista Webbyrå

Hej! Vi är en webbyrå med sunda värderingar som vill hjälpa andra sunda företag att växa.

Om oss

Optimista webbyrå

Vi är en webbyrå som tar fram hemsidor och digitala tjänster med fokus på tillväxt, varumärkesbyggande och kostnadseffektiv utveckling. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer för att lära känna ert företag på djupet och på så sätt hjälpa er att växa på bästa sätt.

Sunda värderingar

Vi bryr oss om schysta attityder och om jämställdhetsfrågor och vill vara med och bygga ett samhälle där alla får lika mycket respekt oavsett kön, hudfärg eller bakgrund. Därför är vi måna om att skapa relationer med företag och digitala proffs som också tror på dessa dessa grundläggande värderingar.

Mindre byrå, större team

Vi är i dagsläget en liten webbyrå som består av grundarna
Josefin Ringblom och Gustav Ringblom. Vi har vår bakgrund och erfarenhet från digitalbyråer, tech-bolag och inom finansbranschen. Vi samarbetar utöver varandra även med ett gäng andra schysta projektledare, utvecklare, fotografer och kreatörer på våra projekt.

Med vår bas online

Vi driver företaget primärt online och vårt mål är att alla medarbetare ska ha möjlighet att arbeta från vilken plats i världen som helst. Detta innebär också att alla våra möten, aw's och workshops i huvudsak är digitala.

Tillväxtfokuserade

Vi designar affärsmässiga och användarcentrerade webbplatser som leder till fler konverteringar och som optimerar er försäljning.

Varumärkesproffs

Vi utvecklar webbplatser med design som stärker ert varumärke och er position på webben för att ni ska kunna attrahera fler kunder.

Kostnadseffektiva

Vi använder oss av moderna CMS och utvecklingsverktyg som minimerar våra utvecklingstimmar och framtida driftkostnader.

VÄX MED OSS PÅ OPTIMISTA WEBBYRÅ

Hur kan vi hjälpa er att växa?

Kontakta oss