Ciao ~ Vi är Optimista

Ciao! Vi är Josefin & Gustav och det är vi som är Optimista. Vi är ett litet familjeägt bolag och tillika två webbfantaster med vår bas i Hjorthagen i Stockholm. Vi vill hjälpa företag att sticka ut på webben genom att göra varumärkesstarka och moderna hemsidor med hög kvalitet.
Josefin Ringblom
Art Director / Utvecklare
Jag är Josefin ~
Hej! Jag är en strukturerad person som älskar att sätta upp strategier för att lösa svåra utmaningar. Jag startade Optimista för att kunna hjälpa andra företag att nå sina mål, för att bygga en modern och jämställd webbyrå och för att en hjärtefråga är att kunna hjälpa fler kvinnliga företagare att nå sina mål.

Kunskaper ~
Jag började koda på tidiga 2000-talet och har sedan dess haft ett stort intresse för internet och webbdesign. Jag gick en reklamutbildning 2014 och har sedan dess fått en stor bredd av kunskaper, allt från utveckling och design – till marknadsföring och varumärkesstrategi.

Arbetslivserfarenhet ~
Jag har arbetat som både UX-designer och Art Director, samt varit med och drivit ett annat familjeföretag inom e-handel.
Gustav Ringblom
Utvecklare / Digital strateg
Jag är Gustav ~
Hej! Jag är en lösningsorienterad person som brinner för att lösa alla möjliga problem som kan dyka upp i ett företag. Jag startade Optimista för att hjälpa fler företagare att nå sina mål och för att bygga en modern jämställd webbyrå.

Kunskaper ~
Jag har gått olika utbildningar inom webbutveckling. Jag har även praktiska kunskaper av webbanalys, automation marketing, digital försäljning och att driva en e-handel- och butiksverksamhet i ett annat familjeföretag.

Arbetslivserfarenhet ~
Jag har flera års erfarenhet som utvecklare inom fintech-branschen med fokus på utveckling och digital försäljning. Jag har även varit med och drivit ett annat företag inom inom distrubution, e-handel och butiksvärlden.


Ciao!

Det är vi som är Optimista – Josefin & Gustav. Vi är ett litet familjeägt bolag och tillika två webbfantaster med vår bas i Stockholm.
Josefin har en bakgrund som art director och webbdesigner med flera stora hemsidor i bagaget. Gustav har en bakgrund som utvecklare inom fintech-branschen. Vi har även bakgrund från ett annat familjeägt bolag inom butik och e-handel, varifrån vårt stora intresse för e-handel och digital försäljning kommer ifrån.

Tillsammans fick vi idén att starta optimista.se. Vi kände att vi ville hjälpa företagare att skapa hemsidor av hög kvalitet – såväl tekniskt som visuellt – till schysta priser.

Josefin Dahlberg
Webbdesigner & Optimist

Gustav Ringblom
Webbutvecklare & Optimerare

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta oss eller fyll i formuläret så återkommer vi med en offert.

Josefin Dahlberg

Rådgivning
josefin@optimista.se
+ 46 70 779 94 74

Tack! Vi återkommer inom kort...
Oops! Något gick fel ...