Genom att klicka på "OK!", godkänner du att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra upplevelsen på den här hemsidan och till att analysera sidans användning för marknadsföringssyften.
Hemsida & Varumärke

cpbfunktionsmedin.se

Vi hjälpte CPB funktionsmedicin att växa digitalt och positionera sig inom framtidens medicin – funktionsmedicinen. Resultatet blev en varumärkesstärkande hemsida.

Se projektet

Ny hemsida

Vi hjälpte vår kund CPB funktionsmedicin AB att ta fram sin nya företagshemsida (cpbfunktionsmedicin.se) med Squarespace som webbplattform. Målet var att designa en professionell, pålitlig och unik hemsida inom sin bransch. Vi designade en hemsida från grunden enligt önskemål och konverteringsoptimerade hemsidan för att optimera antalet bokningar för företaget.

Varumärkesarbete

I samband med webbdesign-arbetet hjälpte vi vår kund CPB funktionsmedicin AB att konkretisera företagets befintliga varumärke och skapade därefter ett unikt designmanéer till den nya hemsidan. I varumärkesarbetet ingick bl.a. en varumärkesworkshop, konkurrentanalys, strategiarbete och framtagning av nytt designmanéer med logotyp och ikoner till hemsidan.

Få en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss med era unika önskemål och behov för att få en snabb kostnadsuppskattning eller en kostnadsfri offert på ert projekt.

Kontakta oss

Vi tar ert webbprojekt till nästa nivå genom ...

Tillväxtanalys
Varumärkesstrategi
Konverteringsoptimering
UX-design
UI/Design-bibliotek
Grafisk design
SEO-optimering
Automatiserad drift
Innehållsstrategi
Hastighet & säkerhet
Skalbar trafik
Integrationer
Kostnadseffektiv utveckling
Utveckling av unika funktioner
Tillgänglighetsdesign
Implementering av appar
Micro-animationer
Illustrationer
Foto/film
Copywriting
Domänhantering
SSL
Supportavtal

Hur kan vi hjälpa er att växa?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan med en kostnadsuppskattning eller offert utifrån ert projekt.
Tack, vi återkommer så snart vi kan!
Oops! Något gick fel...