Genom att klicka på "OK!", godkänner du att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra upplevelsen på den här hemsidan och till att analysera sidans användning för marknadsföringssyften.

Hej! Just nu tar vi inga nya uppdrag.

2020-05-02: Vi som driver Optimista Webbyrå är inte längre aktiva i företaget och därför tar vi inte några nya uppdrag just nu. Med vänlig hälsning, Josefin & Gustav!

Hemsida & Varumärke

tekona.se

Vi hjälpte Tekona att växa inom tekniksektorn och nå ut som Sveriges främsta flygplatsspecialister. Resultatet blev en kraftfull webbplattform och varumärkesstrategi.

Se projektet

Ny hemsida

Vi hjälpte vår kund Tekona AB att ta fram en ny företagshemsida (tekona.se) med Webflow CMS och webbplattform.  Det primära målet med hemsidan var att skapa en modern, användarvänlig och professionell hemsida som andas Tekonas varumärke. Ett sekundärt mål var att framhäva Tekonas specialistkunskaper inom flygplatsteknik för att optimera för fler mötesbokningar och optimera företagets position i sökresultat på olika sökmotorer (ex. Google).

Varumärkesarbete

Vi hjälpte Tekona att konkretisera sitt varumärke genom att ta fram ett formspråk som fungerar så väl digitalt som för tryck. Målet med designarbetet var att skapa ett varumärke som känns modernt i tekniksektorn och som signalerar Tekonas värdeord och bransch på ett unikt sätt. Varumärkesbyggandet bestod av workshops, strategiarbete och nytt designmanéer till den nya hemsidan.

Få en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss med era unika önskemål och behov för att få en snabb kostnadsuppskattning eller en kostnadsfri offert på ert projekt.

Kontakta oss

Vi tar ert webbprojekt till nästa nivå genom ...

Tillväxtanalys
Varumärkesstrategi
Konverteringsoptimering
UX-design
UI/Design-bibliotek
Grafisk design
SEO-optimering
Automatiserad drift
Innehållsstrategi
Hastighet & säkerhet
Skalbar trafik
Integrationer
Kostnadseffektiv utveckling
Utveckling av unika funktioner
Tillgänglighetsdesign
Implementering av appar
Micro-animationer
Illustrationer
Foto/film
Copywriting
Domänhantering
SSL
Supportavtal

Hur kan vi hjälpa er att växa?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan med en kostnadsuppskattning eller offert utifrån ert projekt.
Tack, vi återkommer så snart vi kan!
Oops! Något gick fel...