Genom att klicka på "OK!", godkänner du att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra upplevelsen på den här hemsidan och till att analysera sidans användning för marknadsföringssyften.
Optimista webbyrå

Samarbeten

Hej! Vi på Optimista söker nya samarbeten med schysta företag och digitala proffs med olika bakgrund, erfarenheter och kunskapsnivåer. Kontakta gärna oss!

Läs mer

Lär känna oss!

Vi på Optimista vill lära känna fler digitala proffs där ute med olika bakgrund och erfarenhet. Vi som driver Optimista heter Josefin Ringblom och Gustav Ringblom är erfarna utvecklare och ux-designers. Vi söker er som vill samarbeta och exempelvis driver företag som fullstack-utvecklare, Shopify-utvecklare (liquid), fotografer, film-kreatörer och SEO-experter.

Sunda värderingar

Vi bryr oss om schysta attityder och om jämställdhetsfrågor och vill vara med och bygga ett samhälle där alla får lika mycket respekt oavsett kön,  hudfärg eller bakgrund. Därför är vi måna om att skapa relationer med företag och digitala proffs som också tror på dessa dessa grundläggande värderingar.

Med vår bas online

Vi driver företaget primärt online och vårt mål är att alla medarbetare ska ha möjlighet att arbeta från vilken plats i världen som helst. Detta innebär också att alla våra möten, aw's och workshops i huvudsak är digitala.

optimista webbyrå

Samarbeta med oss

Kontakta oss