Genom att klicka på "OK!", godkänner du att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra upplevelsen på den här hemsidan och till att analysera sidans användning för marknadsföringssyften.
Webbprojekt

Hemsida

Hej! Vi skapar hemsidor med fokus på konverteringsoptimering, varumärkesstrategi och kostnadseffektiv utveckling – för att på bästa sätt hjälpa ditt företag att växa.

Läs mer

En lönsam hemsida

På Optimista utvecklar vi moderna hemsidor med vårt främsta mål att få ditt företag att växa. Vi använder oss av några av de senaste verktygen inom webbutveckling och design som minimerar våra utvecklingstimmar och samtidigt optimerar våra designtimmar. Vi kan därför leverera lönsamma hemsidor med stort fokus på konverteringsoptimering och varumärkesstärkande design.

Konverterande design

På Optimista arbetar vi med konverteringsoptimerad webbdesign med en process som kallas UX (User Experience). Med denna process tar vi fram hemsidor som är användarvänliga, sökmotortimerade och försäljningsoptimerade för att driva fler konverteringar och öka lönsamheten i ert bolag.

Varumärkesstrategi

Starka varumärken vinner fler kunder! Därför arbetar vi på Optimista med varumärkesstärkande webbdesign. I alla våra projekt tar vi fram en digital varumärkesstrategi eller konkretiserar en redan befintlig strategi för att profilera er på bästa sätt digitalt och på så sätt öka tillväxten i ert bolag.

Webflow CMS

Vi använder oss av webbplattformen Webflow. Webflow är nästa generations webbpubliceringsplattform (CMS) & hostingtjänst. Hög pålitlighet, hastighet, säkerhet, skalbarhet och automatisering av drift och uppdateringar gör att vi väljer Webflow som huvudsaklig plattform för våra kunders webbprojekt. Webflow passar företag som vill ha en modern webblösning, ett användarvänligt CMS, samt automatiserad drift för att på sikt sänka sina löpande webbkostnader.

Få en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss med era unika önskemål och behov för att få en snabb kostnadsuppskattning eller en kostnadsfri offert på ert projekt.

Kontakta oss

Vi tar er hemsida till nästa nivå genom ...

Webflow CMS & Hosting
Tillväxtanalys
Varumärkesstrategi
Konverteringsoptimering
UX-design
Grafisk design
UI/Design-bibliotek
SEO-optimering
Automatiserad drift
Innehållsstrategi
Hastighet & säkerhet
Skalbar trafik
Utveckling av nya funktioner
Tillgänglighetsdesign
Micro-animationer
Domänhantering
Integrationer
Illustrationer
Squarespace CMS
Supportavtal
Foto/film
Copywriting
Implementering av appar
SSL

Hur kan vi hjälpa er att växa?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan med en kostnadsuppskattning eller offert utifrån ert projekt.
Tack, vi återkommer så snart vi kan!
Oops! Något gick fel...