Genom att klicka på "OK!", godkänner du att vi sparar cookies på din enhet för att förbättra upplevelsen på den här hemsidan och till att analysera sidans användning för marknadsföringssyften.
E-handel

Webbshop

Hej! Vi skapar användarvänliga webbshopar med försäljningsfokus, varumärkesfokus och med användarvänliga e-plattformen Shopify som hjälper ditt företag att växa.

Läs mer

En användarvänlig & lönsam webbshop i Shopify

Vi utvecklar och designar användarvänliga webbutiker med Shopify e-handelsplattform. Vi tar fram användarvänliga och varumärkesstärkande webbutiker som hjälper ditt företag att växa. Med lönsamhetsfokus, varumärkesstärkande design och utveckling optimerar vi för försäljningen i er webbshop.

Konverterande design

På Optimista arbetar vi med konverteringsoptimerad webbdesign med en process som kallas UX (User Experience). Med denna process tar vi fram hemsidor som är användarvänliga, sökmotor-optimerade och försäljningsoptimerade för att driva fler konverteringar och på så sätt öka lönsamheten i ert bolag.

Varumärkesstrategi

Starka varumärken vinner fler kunder! Därför arbetar vi på Optimista med varumärkesstärkande webbdesign. I alla våra projekt tar vi fram en digital varumärkesstrategi eller konkretiserar en redan befintlig strategi för att profilera er på bästa sätt digitalt och på så sätt öka tillväxten i ert bolag.

Shopify e-handel

Shopify är en populär och modern e-handelsplattform som används av över 1 ,7 miljoner företag världen över. Med ett modernt användargränssnitt och med molnbaserad drift är Shopify e-handelslösning helt rätt i tiden. Shopify passar företag som vill ha en användarvänlig webbshop och automatiserad drift för att på sikt sänka sina löpande webbkostnader.

Få en kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss med era unika önskemål och behov för att få en snabb kostnadsuppskattning eller en kostnadsfri offert på ert projekt.

Kontakta oss

Vi tar er webbshop till nästa nivå genom ...

Shopify E-handel
Tillväxtanalys
Varumärkesstrategi
Konverteringsoptimering
UX-design
Grafisk design
Systemkopplingar
Logistik-rådgivning
Onboarding i Shopify
SEO-optimering
Skalbar trafik
Automatiserad drift
Innehållsstrategi
Hastighet & säkerhet
Utveckling av nya funktioner
Supportavtal
Integrationer
Flytt av innehåll
Micro-animationer
Copywriting
Illustrationer
Foto/film
Domänhantering
SSL

Hur kan vi hjälpa er att växa?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan med en kostnadsuppskattning eller offert utifrån ert projekt.
Tack, vi återkommer så snart vi kan!
Oops! Något gick fel...